OM MIG

Hej!

Jag heter Caroline och bor i Göteborg. Jag har under hela min livstid varit väldigt fysiskt aktiv och brunnit för träning. Men det var inte förrän 10 år sedan jag även förstod vikten av bra kost för att må så bra som möjligt. När jag började förändra kosten blev jag inte bara fysiskt starkare utan även mentalt. Kosten är så viktig för vårt välmående och även vår livskvalité. Då mitt stora intresse för kostens betydelse ökade med åren valde jag att utbilda mig till legitimerad och diplomerad kostrådgivare via Bergklint Education. Utöver detta är jag även utbildad Hälsoinspiratör via Göteborgs kommun.

Jag brinner för att hjälpa andra må så bra man bara kan genom att äta en hälsosam kost. Dieter är inget jag förespråkar, utan jag tror på en balanserad livsstil där man kan äta allt men inte alltid. Att göra en förändring i sitt liv behöver inte alltid vara svart eller vitt, utan de är ofta dom små förändringarna som gör störst skillnad.

Om du startar denna resa med mig är det inte bara kosten jag kommer ta hänsyn till, utan även det holistiska synsättet, dvs helheten. Många faktorer spelar in för ett gott välmående. Jag tror på dig, gör du?!

Ser fram emot att få hjälpa just dig till att bli ditt hälsosammaste jag!