KOSTRÅDGIVNING

Allmänt kostschema – 399 kr

För dig som vill få snabba tips och idéer på hälsosam kost så är detta alternativ perfekt. Du får då ett kostschema för 2 dagar som innehåller exakt kalorimängd, fördelning av protein, fett och kolhydrater. Dessa kostscheman är generella (1200 cal – 2600 cal) och utgår inte från just dig, men de fungerar såklart lika bra ändå. Du kan välja mellan flera olika dagsmenyer beroende på din energinivå. Du kan även välja mellan blandkost, extra protein, vegetarisk eller veganskt kostschema.

Konsultation 60 min – 790 kr

Via skype, i person eller över telefon (vad du föredrar). Vi går igenom din nuvarande situation vad gäller kost och livsstil. Vi diskuterar möjliga förändringar. Efter konsultationen får du en sammanfattning och recepttips.

Kostregistrering och kostanalys – 1190 kr

Du bokför noggrant utifrån en mall vad du äter och dricker under 7 dagar och skickar till mig. Jag utför en ordentlig analys över din kost. I analysen ser jag över ditt genomsnittliga kaloriintag, ditt val av livsmedel, procentuell fördelning av protein, kolhydrater och fett samt vilka vitaminer och mineraler du får i dig. Uppgifterna sammanställer jag i ett dokument som sedan skickas till dig.

Utifrån dessa uppgifter får du en tydlig bild över hur din kost ser ut och du kan sedan göra de förändringar du önskar på egen hand eller boka in en konsultation med mig där vi går igenom dina resultat.

Kostschema – 1490 kr

Du får ett individanpassat kostschema utifrån just dina mål som innehåller måltider för 4 dagar.

Jag tar hänsyn till vilken mängd kalorier du behöver för att nå ditt mål när jag skriver kostschemat. För att jag ska kunna göra ett så individanpassat kostschema som möjligt kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig inom kort vid beställning av kostschema. I formuläret får du svara på frågor gällande dig, din nuvarande livssituation, träning, kost, dina mål mm.

Utifrån den informationen gör jag sedan ett individanpassat kostschema som passar dig och dina mål.

Paket: Kickstart – 3300 kr

Detta paket innehåller allt du behöver veta för att kunna göra en ordentlig kickstart utifrån just ditt mål. Paketet ger dig förutsättningar till att göra en livsstilsförändring som håller i längden samt ger långvariga resultat. En riktig motivationsboost!

I detta paket ingår:

 • Kostregistrering & kostanalys

 • Kostrådgivning (60 min) i person, i telefon eller via skype

 • Skräddarsytt, detaljerat och näringsriktigt kostschema för 4 dagar

 • Utförlig sammanställning som inkluderar dina personliga uppgifter beträffande mål, vikt, längd, body mass index (BMI), PAL-värde, basalmetabolism (BMR), energibehov etc.

 • Daglig kontakt: Du har möjlighet att ställa frågor beträffande kostschemat till mig när du vill under 1 månad.

 • Rabatterat pris vid bokning av uppföljning

Paket: Kostkoll – 2100 kr

Detta paket passar dig som vill ha råd gällande kost och livsstil. Med hjälp av ett individanpassat kostschema och råd på vägen kan du med självförtroende påbörja din nya och hälsosamma livsstil.

 • Kostrådgivning (60 min) i person, i telefon eller via skype

 • Skräddarsytt, detaljerat och näringsriktigt kostschema för 4 dagar

 • Daglig kontakt: Du har möjlighet att ställa frågor till mig beträffande kostschemat när du vill under 1 månad.

 • Rabatterat pris vid bokning av uppföljning

Paket: Näringskoll – 1800 kr

Du bokför noggrant utifrån en mall vad du äter och dricker under 7 dagar och skickar till mig. Jag utför en ordentlig analys över din kost. I analysen ser jag över ditt genomsnittliga kaloriintag, ditt val av livsmedel, procentuell fördelning av protein, kolhydrater och fett samt vilka vitaminer och mineraler du får i dig. Med denna information är det möjligt för mig att se över dina matvanor och se vilka förändringar du kan genomföra för att nå dina mål. Detta diskuterar vi sedan tillsammans under 60 minuters kostrådgivning i person, i telefon eller via skype (alternativt sammanställning och kontakt via mail).

 • Kostregistrering & kostanalys

 • Kostrådgivning (60 min) i person, telefon eller via skype

 • Daglig kontakt: Du har möjlighet att ställa frågor till mig när du vill under 1 månad.

 • Rabatterat pris vid bokning av uppföljning

Träningsschema – 590 kr / 1090 kr

Om ditt stora fokusområde är att minska i vikt, öka i vikt eller bygga muskler är det perfekt att komplettera något av ovanstående paket med ett träningsschema.

Träningsschemat går att komplettera till något av paketen: Kickstart, kostkoll eller näringskoll. Under konsultationen diskuterar vi vad ditt mål med träningen är och vilken typ av aktiviteter du gillar. Du kan välja mellan:

 • 3 träningspass/vecka i 2 veckor
 • 3 träningspass/vecka i 4 veckor